Per fires, esdeveniments, congressos o exposicions.

ESTANDS MODULAR BLANC

Dissenys professionals,
adaptables i 100% funcionals

l’Estand Modular Blanc és ideal per a espais grans o petits: per a interior o casetes per a l’exterior, de disseny o semi-disseny i estructures especials per a adaptar-se a qualsevol esdeveniment.

Volem que tot surti a la perfecció i que no hagis de preocupar-te de res. Per això posem un ampli equip de serveis i professionals al teu abast.

El Stand Modular Blanc té la gran versatilitat d’integrar gràfics, vitrines, il·luminació, backlights, pantalles, entre molts accessoris i componetes més, sent aquest sistema, dels més utilitzats dins de les exposicions i fires a nivell mundial, gràcies a la seva versatilitat i baix cost. A més, garanteix un muntatge i desmuntatge ràpid i amb màxima garantia de reutilització, contemplant per suposat una alta rendibilitat i valor afegit per al seu estand.

Realitzats en cartró professional d’alta resistència i durabilitat

Estands de Cartró

DIBA 2

Projectes de ESTANDS per a fires, mercats i congressos realitzats per Cartonlab amb disseny estructural en cartró. Dissenys personalitzats a la mida de les teves idees i les teves necessitats. Fàcil transport, emmagatzematge i instal·lació. Resistents i reutilitzables. Ideals per a fires i esdeveniments internacionals. Fabricació en cartró certificat FSC.

Accessoris Firals

img cover up rail zoom web 1920x1080 02 1024x576 1
3d cover up stand web 1920x1080 1024x576 1
img cover up rail zoom web 1920x1080 1024x576 1

Cover, el kakemono mural que fa desaparèixer els envans modulars

Vestir envans, fàcil de muntar i desmuntar i no deixar danys en l’estructura. És la solució ideal per a personalitzar les divisions de l’estand que ha llogat a l’organització de la fira.

helix 4 1
img light housse web
holdup bmw 680x1024 1
Mobiliario a medida 2 600x406 1
accessoris firals

Demana’ns tot el que necessitis

Podem dissenyar i integrar gràfics, vitrines, il·luminació, backlights, pantalles, mobiliari especial i a mida, entre molts accessoris i componetes més. Disposem d’un ampli equip de dissenyadors, artesans i fabricants, oferim per suposat una alta rendibilitat i valor afegit per al teu estand.